UUSIMMAT

Ennusmerkkejä ilmassa: Pokémon GO päivittyy – legendaarinen pokémon vihdoin peliin?

08.02.2018 08:03 | Muropaketin toimitus

Pokemon GO:n koodia tutkineet fanit ovat löytäneet merkkejä siitä, että peliin lisätään tulevaisuudessa uusia tehtäviä sekä mahdollisesti myös uusi legendaarinen pokemon. 

Redditissä toimivan The Silph Co. -yhteisön jäsenet ovat pureutuneet Pokemon GO:n koodiin ja löytäneet sieltä kiinnostavia merkkejä tulevasta. Koodista löytyneiden vihjeiden mukaan Pokémon GO tulee saamaan tulevaisuudessa uusia tehtäviä.

Tehtävät voisivat vaatia esimerkiksi pokémonien synnyttämistä munasta, saliottelun voittamista tai pokemonin nappaamista. Muita koodista löytyneitä esimerkkejä ovat pokemonin ruokkiminen, raidin päihittäminen tai pokestopin pyöräyttäminen. Suoritetuista tehtävistä voitaisiin palkita ilmaisilla tarvikkeilla, kuten pokepalloilla, tai kokemuspisteillä.

Tehtävästä voidaan koodin mukaan palkita myös pokémon-kohtaamisella, mikä saattaisi vihjailla, että tulevaisuudessa legendaarisia pokémoneita voisi tavata myös suoritettujen tehtävien avulla. Pokémon GO:n Pokedex tukee nykyään myös joidenkin pokémonien vaihtelevia olotiloja, joka saattaisi olla merkki legendaarisen avaruuspokémon Deoxysin julkaisusta.