UUSIMMAT

Pokémon Go -pelaajien painajainen: tällä saarella ei nähty yhtään Pokémonia seitsemään kuukauteen

16.10.2019 09:50 | Muropaketin toimitus

Kreikan Salamisin saarella ei nähty ensimmäistäkään Pokémonia kuukausimääriin, mutta nyt asia näyttää viimein korjaantuneen.

Pokémon Go valloitti kolmisen vuotta sitten kaikki maailman asutut seudut, ja vain luonnon keskellä ei Pokémoneja yleensä tavata. Pokémonit rantautuiva myös Kreikkaan Salamisin saarelle, jossa peliin tarttuikin moni innostunut pelaaja.

Polygon kuitenkin kertoo, että noin seitsemän kuukautta sitten Pokémonit lakkasivat ilmestymästä saarelle. Peli ja saaren monet PokéStopit toimivat entiseen tapaan, mutta mitään pyydystettävää ei vain löytynyt.

Pelaajat olivat luonnollisesti yhteydessä peliyhtiö Nianticiin, mutta pitkällisten yritysten jälkeen he saivat vain vastauksen, että studio on tietoinen ongelmasta ja yrittää korjata sen. Kesti kuitenkin eiliseen asti, että taskuhirviöt palasivat Salamisiin.

Nyt peli toimii saarella jälleen normaalisti, mutta mitään selitystä ilmiölle ei vieläkään tarjottu. Salamis ei ole mikään pikkuinen paikka, vaan saarella asuu peräti 40 000 ihmistä. Pokémon-pelaajiakin löytyy siis varmasti runsaasti ja nyt he voivat jälleen palata hittipelin pariin.

Muropaketin uusimmat