Uusimmat

Pokémon Gossa käynnistyy tänään pääsiäisen kunniaksi munatapahtuma

22.03.2018 16:05 Muropaketin toimitus

Pokémon Go -mobiilipelissä käynnistyy tänä iltana Eggstravaganza-tapahtuma, jonka bonukset liittyvät Pokémon-muniin.

Pääsiäistä vietetään ensi viikolla, ja Nianticin suositussa Pokémon Go -pelissä käynnistyykin pääsiäisteemainen pelitapahtuma jo tänä iltana. VG24/7 kertoo, että toista kertaa järjestettävä Eggstravaganza-tapahtuma alkaa kahdeksalta illalla Isossa-Britanniassa, eli Suomen aikaan iltakymmeneltä.

Pelitapahtuma keskittyy nimensä mukaisesti muniin. Tapahtuman ajan kahden kilometrin Pokémon-munista kuoriutuu tavallista laajempi joukko erilaisia Pokémoneja, ja munia on myös enemmän saatavilla PokéStopeilla. Kahden kilometrin munista voi kuoriutua esimerkiksi Wynaut, Ralts tai muita sellaista Pokémoneja, joita yleensä tavataan vain viiden ja kymmenen kilometrin munista.

Lisäksi Eggstravaganzan ajan munien hautomisesta saa ylimääräistä karkkia ja tuplatut Stardustit. Eggstravaganza päättyy 2. huhtikuuta, eli heti pääsiäisen jälkeen.

Hiljattain Muropaketin lukijat vastasivat kyselyyn, jossa tiedustelimme, pelataanko lukijakuntamme keskuudessa vielä Pokémon Gota. Saamiemme vastausten mukaan hieman alle puolet Pokémon Go -pelaajista on pysynyt vuoden 2016 hittipelille uskollisina.