Uusimmat

Pokémon Sword ja Shield -peleissä nähdään rajoitus, joka sai pelisarjan fanit raivon partaalle

11.11.2019 17:10 Muropaketin toimitus

Pokémon Sword ja Shield -pelit eivät ole vielä edes ilmestyneet, mutta ne ovat suututtaneet pelisarjan pitkäaikaiset fanit jo useaan otteeseen. 

Kuten kerroimme aiemmin, on Sword ja Shield -peleistä karsittu pois merkittävä osa aiemmista peleistä tuttuja Pokémoneja, eikä niin sanotun national dexin täyttäminen ole siten mahdollista.

Sword ja Shield -peleistä on näytetty jo etukäteen pelikuvaa streamien muodossa. Tuoreella streamilla peleistä paljastui jälleen uusi rajoitus, jota kukaan tuskin toivoi pelisarjaan.

Streamilla pelaajaa vastaan tuli tason 28 Sneasel, mutta sen nappaaminen oli mahdotonta, koska Pokémonin taso oli yli 25 eikä pelaajalla ollut vielä tarpeeksi salimerkkejä kasassa. Aiemminkin korkeatasoisten Pokémonien nappaaminen on ollut vaikeaa, mutta toisaalta onnistuessaan hyvin palkitsevaa. Uusi rajoitus tekee siitä kuitenkin mahdotonta.

Redditissä rajoituksen paljastuminen on herättänyt suurta kiukkua. Suurin osa pelaajista ihmettelee, miksi moinen rajoitus on lisätty peliin ja mitä tarkoitusta se palvelee.

Pokémon Sword ja Shield -pelit ilmestyvät Nintendo Switchille 15. päivä marraskuuta.