PS Plus tarjoaa heinäkuussa kauhupeli Until Dawnin sekä Telltalen Game of Thrones -pelin

29.06.2017 14:02 | Muropaketin toimitus

PlayStation Plussan heinäkuun ilmaispelit on julkistettu. Lomakuukautta voi viettää muun muassa Until Dawnin ja Game of Thronesin parissa.

Heinäkuu tarkoittaa paitsi rantakelejä, myös uusia ilmaispelejä PlayStation Plussan jäsenille. PlayStation Blog onkin juuri julkistanut pelit, joiden joukossa on todellinen AAA-peli parin vuoden takaa.

Heinäkuun ilmaispelien tähti on vuonna 2015 ilmestynyt kauhupeli Until Dawn, joka on tarjolla PlayStation 4:lle. Lisäksi nykysukupolven pelaajat pääsevät halutessaan pelaamaan läpi Telltale Gamesin Game of Thrones -episodipelin (2015).

PlayStation 3:lle ovat lisäksi tarjolla toimintapeli Tokyo Jungle (2012), sekä kaksi Capcomin klassista 2D-kamppailupeliä tarjoava Darkstalkers Resurrection (2013). Ei kannata myöskään unohta palvelun aiempia pelejä, joissa on vielä kesäkuun lopun ajan tarjolla esimerkiksi kehuttu tarinapeli Life is Strange (2015).

PlayStation Blog tiedottaa lisäksi, että PS Plus jäsenet saavat 4. heinäkuuta alkaen ilmaiseksi That’s You -bilepelin, sekä 18. heinäkuuta alkaen uunituoreen Orcs Must Die Unchainedin.

Muropaketin arviot heinäkuun suurimmista ilmaispeleistä näet alta:

Until Dawn

Game of Thrones Season 1