Psykedeelinen selviytymispeli We Happy Few lykätään kesälle, Early Access -ohjelma tauolle

20.01.2018 14:32 | Muropaketin toimitus

Odotettu seikkailupeli We Happy Few ei ilmestykään vielä huhtikuussa. Kehittäjät lykkäsivät julkaisun kesälle ja julkistivat samalla pelin toisen päähahmon.

Visuaalisesti omaperäisen, 1960-luvun Ison-Britannian kulttuurista ammentavan selviytymis- ja seikkailupeli We Happy Fewn julkaisua on lykätty. Compulsion Games on kertoo alla olevassa videopäivityksessä, että huhtikuulle suunniteltu pelijulkaisu tapahtuukin vasta kesällä. Tarkempaa ajankohtaa ei ole paljastettu.

PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle kehitetyn pelin kokonainen pelattava versio saatiin kehittäjien mukaan valmiiksi viime kuussa. Arvioituaan lopputulosta studio päätti kuitenkin laittaa pelin ensimmäiset tunnit ja ensimmäisen pelimaailman osan kokonaan uusiksi. Tästä siis johtuu ikävä viivästys.

Eurogamer kertoo myös, että pelin jo vuonna 2016 käynnistynyt Early Access -ohjelma tulee jäämään tauolle. Peli on kuitenkin vielä uutisen kirjoitushetkellä saatavilla Steamista.

Videopäivityksessään kehittäjät julkistavat myös ensimmäistä kertaa pelin toisen pelattavan päähenkilön, Sallyn, jonka osuudesta nähdään myös pelikuvaa videon lopulla. Alta näet sekä We Happy Fewn alkuperäisen julkistustrailerin että tuoreen videopäivityksen.

Muropaketin uusimmat