Uusimmat

PUBG-ilmaiskokeilu ja uusien pelin Xbox One X -tuki – Tässä tärpit Inside Xbox -lähetyksestä

11.04.2018 13:12 Muropaketin toimitus

Suomen aikaan viime yönä lähetetyssä Inside Xbox -livestriimissä kuultiin useita kiinnostavia julkistuksia. Xbox-pelaajille tarjoillaan pian muun muassa ilmaiskokeilu PlayerUnknown’s Battlegroundsista.

Uusi Inside Xbox -live-lähetys nähtiin viime yönä, ja se on katsottavissa kokonaisuudessaan alla olevalta videolta. Xbox Wire on kuitenkin listannut kaikki striimissä tehdyt julkistukset, joista kokosimme alle tärkeimmät.

Xbox Livessa järjestetään ensi viikolla jälleen Free Play Days -tapahtuma, jonka aikana kaikki pelaajat pääsevät nauttimaan Xbox Liven verkkopelistä maksutta. Samaan aikaan torstaina, 19. huhtikuuta alkaa myös ilmainen kokeilujakso hittipeli PlayerUnkown’s Battlegroundsista. Kaikki pelaajat pääsevät siis ensi viikolla kokeilemaan viime vuoden hittipeliä.

Lähetyksessä julkistettiin myös joukko uusia lisäyksiä Xbox Onella toimivien vanhojen Xbox-pelien katalogiin. Muun muassa The Elder Scrolls III: Morrowind (2002), Jade Empire (2005), Star Wars: Battlefront (2004) ja Mercenaries: Playground of Destruction (2005) lisätään tässä kuussa takaperin yhteensopivien pelien listaan.

Lisäksi myös osa Xbox 360 -peleistä on saamasa Xbox One X -tuen. Kun vanhempia pelejä pelaa syksyllä ilmestyneellä Xbox One X -huippukonsolilla, tukevat pelit korkeampaa resoluutiota ja yhdeksänkertaista pikselimäärää. Tuen voi toki halutessaan laittaa pois päältä ja pelata pelejä alkuperäisessä muodossaan. Xbox One X -tuen saavat muun muassa Portal 2 (2011) ja Red Dead Redemption (2010).

Inside Xbox -lähetyksessä esiteltiin myös Xbox Onen tulevaa kevätpäivitystä sekä tänään ilmestyvää Robocraft Infinity -peliä, ja livessä esitettiin myös uusi traileri Overkill’s The Walking Dead -räiskintäpelistä. Alta näet paitsi Inside Xbox -lähetyksen, myös syksyllä ilmestyvän The Walking Dead -pelin ja Robocraftin trailerit.

Muropaketin uusimmat