Uusimmat

Puhkihaukutun Star Wars -rahastuksen hinta putosi Suomessa puoleen

16.02.2018 12:12 Muropaketin toimitus

Muropaketin aiemmin testaamassa Star Wars: Jedi Challengers -AR-pelissä on tarjolla uusi laajennus, ja laitteen hintaa on samalla pudotettu puoleen alkuperäisestä.

Alkuvuodesta testasimme Lenovon kehittämän, kännykällä toimivan AR-pelin Star Wars: Jedi Challenges, jonka oli määrä päästää pelaajat käymään valomiekkataisteluita omassa olohuoneesssaan. Nyt peliin on julkaistu uusi laajennus, ja samalla sen hintaa on pudotettu tuntuvasti.

Ennen liki 300 euroa kustantanut Star Wars: Jedi Challenges maksaa nyt enää 149 euroa, vain kolme kuukautta ilmestymisensä jälkeen. Ilmainen laajennus taas tuo peliin The Last Jedi -elokuvaan liittyvää sisältöä, eli uusia hahmoja, taisteluita ja Crait-planeetan pelitasoja. Jutun yläpuolella näet kuvan uudesta Praetorian Guards -taistelusta.

Jedi Challenges -pelin idea oli hauska, mutta Muropaketin kokeilussa kaksi toimittajaamme joutuivat lopulta nöyrtymään hankalan ja epäluotettavan laitteen äärellä. Kirjoitimme näin:

”Jos laite maksaisi esimerkiksi 50 euroa, voisi sitä suositella intohimoisimmille Star Wars -faneille. 300 euroa on kuitenkin näin raakileen tuotteen hinnaksi naurettava. Toki on mahdollista että testikappaleemme oli viallinen tai testaajamme täysin Voiman hylkäämiä. Kokeilujemme perusteella Jedi Challenges ei kuitenkaan ole tuote, jonka hankkimista kannattaa sen nykymuodossa tosissaan harkita.”

Koko raporttimme voit lukea tästä.