Punisher-tähti saapuu Ghost Recon: Wildlandsiin – myös pelin ilmaiskokeilu alkaa tänään

02.05.2019 13:36 | Muropaketin toimitus

Netflixin Punisher-sarjasta tunnettu Jon Bernthal tähdittää Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands -pelin uutta, ilmaista laajennusta.

Yli kaksi vuotta sitten ilmestynyt Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands saa lisäsisältöä uuden, Operation Oracle -laajennuksen myötä. Tänään, 2. toukokuuta ilmestyvä laajennus on maksuton, ja sitä tähdittää Netflixin suositun Punisher-sarjan pääroolista tunnettu Jon Bernthal. Esimakua näet alla olevalta trailerilta.

Game Fragger huhuilee myös, että Operation Oracle saattaisi pohjustaa Wildlandsin täysmittaista jatko-osaa tai jopa muuta Tom Clancy -julkaisua, kuten odotettua Splinter Cell -sarjan jatko-osaa. Olisi kieltämättä kiehtovaa, jos Bernthal tähdittäisi myös jotakin tulevaa peliä, mutta mistään tällaisesta ei ole vahvistettua tietoa.

Ghost Recon: Wildlandsissa käynnistyy tänään myös ilmaiskokeilu, joka jatkuu koko loppuviikon. Ilmainen kokeilu alkaa Xbox Onella, PlayStation 4:lle ja PC:llä Uplayn kautta kello 17.00 Suomen aikaan, ja Steam-käyttäjille peli avautuu iltakahdeksalta. Lisätietoja ilmaiskokeilusta löytyy pelin virallisilta sivuilta.