Rage 2:n ensimmäinen laajennus saapuu pian – tätä kaikkea on luvassa

11.09.2019 08:20 Muropaketin toimitus

Rage 2 -räiskintäpelin ensimmäinen maksullinen DLC-paketti Rise of the Ghosts ilmestyy syyskuun lopulla.

Keväällä julkaistu open world -räiskintä Rage 2 ei herättänyt suurta haloota ilmestyessään, eikä se tehnyt vahvaa vaikutusta myöskään Muropaketin kriitikkoon. Peliä tullaan kuitenkin tukemaan laajennuksilla, joista ensimmäinen on äskettäin saanut julkaisupäivänsä.

DLC kantaa nimeä Rise of the Ghosts, ja se keskittyy nimensä mukaisesti Ghosts-nimiseen jaostoon, jonka luultiin kadonneen Rage 2:n postapokalyptisesta maailmasta. Nyt vaarallinen poppoo kuitenkin löydetään Overgrown Cityn kaupungista, joka lisätään Rage 2:een täysin uutena pelialueena. Uusien tehtävien ja vihollisten ohella Rise of the Ghosts tuo peliin muun muassa uuden aseen, erikoiskyvyn ja moottoripyörän.

Rise of the Ghosts ilmestyy 26. syyskuuta kaikille alustoille, ja se on ostettavissa 1500 Rage-kolikon, eli noin 15 euron hintaan pelin sisäiseltä kauppapaikalta. Laajennus sisältyy suoraan peruspelin Deluxe-versioon, ja lisätietoja lisäosasta löytyy pelin virallisilta sivuilta.

Alta näet muutaman kuvan Rise of the Ghosts -laajennuksesta. Rage 2 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.