Räiskintä-roolipeli Outriders saa ensi viikolla laajan demon, josta voi keväällä jatkaa pelaamista suoraan pääpeliin

19.02.2021 11:16 | Muropaketin toimitus

Square Enixin julkaisema scifi-roolipeli Outriders saapuu koko kansan ihmeteltäväksi ensi viikolla.

Eurogamer kertoo lisätietoja People Can Fly -studion kehittämän Outridersin ilmaisesta demosta, joka ilmestyy torstaina 25. helmikuuta. Demo saapuu samalle kertaa PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series -konsoleille, ja se tukee myös alustojen välistä yhteistyöpeliä beta-versiona.

Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä beta-testi, vaan varsinainen demo, joka sisältää pelin prologin ja ensimmäisen osan sivutehtävineen. Käytössä ovat myös kaikki neljä hahmoluokkaa, ja hahmoa pääsee kehittämään aina seitsemännelle tasolle asti. Demon pelaamisessa ole mitään aikarajaa, ja se on ilmainen kaikille pelaajille, eikä siis sidottu ennakkotilauksiin.

Mikä parasta, demossa saavutettu edistyminen siirtyy sitten suoraan lopulliseen peliin, kunhan pelin ostaa samalle alustalle. (Kannattaa tosin huomata, että Steamin ja Epic Games Storen versiot eivät ole yhteensopivia tässä asiassa.)

Alta näet tubettaja Ginger Primen yhteenvedon demoversion sisällöstä. Outrider ilmestyy mainituille alustoille sekä Google Stadialle 1. huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat