Uusimmat

Räiskintäpeli Escape from Tarkov siirtyi suljettuun betaan

01.08.2017 11:22 Muropaketin toimitus

Battlestate Gamesin kehittämä Escape from Tarkov tarjoaa nyt räiskinnän ennakkotilaajille pääsyä pelin suljettuun betaan.

Kuvitteelliseen, venäläiseen Tarkovin kaupunkiin sijoittuva Escape from Tarkov yhdistelee räiskintää rooli- ja selviytymispeleistä tuttuihin mekaniikoihin. STALKER-tyyppisen Escape from Tarkovin taustatarinassa pelaajat ottavat kaupungissa majailevan palkkasotilaan roolin. Lopullinen peli tulee sisältämään sekä tarinapohjaisen läpipeluun että moninpeli-räiskintää.

Escape from Tarkov panostaa myös aseiden kustomointiin sekä realismiin. Pelaajat joutuvat muun muassa huolehtimaan siitä, että pelihahmo on saanut tarpeeksi nestettä eikä tämä ole liian väsynyt. Kuolevia pelaajia taas rangaistaan aseiden ja tarvikkeiden menetyksellä.

Nyt Escape from Tarkov on DSOGamingin mukaan siirtynyt suljettuun betavaiheeseen, johon otetaan mukaan räiskinnän ennakkotilanneita pelaajia. Ennakkotilaajien betakutsut lähetetään kaikille ennakkotilaajille seuraavan viikon aikana. Betan myötä Battlestate Games aikoo myös lisätä Escape from Tarkoviin uuden Shoreline-alueen sekä hioa pelin nykyisiä alueita. Studio lupaa räiskinnälle myös muita parannuksia, kuten tasapainotetumpaa pelin sisäistä ekonomiaa.

Escape from Tarkovin perusversio on nyt ennakkotilattavissa pelin kotisivuilta 34,99 eurolla.