Räiskintäpeli Rising Storm 2:sta poistettiin yksittäinen puu pelaajan valituksen vuoksi

26.06.2017 22:16 Muropaketin toimitus

PC-räiskintä Rising Storm 2: Vietnamin kehittäjät ovat poistaneet pelistä yksittäisen puun Reddit-käyttäjän valitettua siitä perusteellisesti.

Rising Storm 2: Vietnam on toukokuussa PC:lle julkaistu taktinen räiskintäpeli, joka sijoittuu nimensä mukaisesti Vietnamin sotaan. Peli on saanut pääasiassa kehuvia arvioita niitä pelikriitikoilta kuin Steamin käyttäjiltäkin, mutta yhdellä pelaajalla oli kuitenkin erittäin yksityiskohtainen valitus pelistä.

Kuten Kotaku kertoo, valitti Reddit-käyttäjä SprayAndPlay muutama viikko sitten yksittäisestä pelistä löytyvästä puusta. SprayAndPlay kertoo, että hänen suosikkiroolinsa pelissä oli lentää helikopteria, mutta erään laskeutumispaikan vieressä kasvoi yksittäinen, pieni palmu, johon pelaaja jatkuvasti törmäsi saapuessaan hakemaan kumppaneitaan taistelukentältä. Kuvan puusta näet Kotakun artikkelista.

”Tiedän, että se on pieni ongelma”, pelaaja kirjoitti. ”Vain yksi pikkuinen puu kartan epäolennaisessa paikassa, mutta sillä ei ole mitään tarkoitusta. Se on liian pieni ja laiha tarjotakseen suojaa, ja se on keskellä suurta joelle johtavaa kulkuväylää. Vaihtakaa sen paikalle kivi tai jotain, mikä ei katkaise lapojani kahtia.”

Voisi kuvitella, ettei Antimatter Gamesin ja Tripwire Interactiven kehittäjillä olisi aikaa kuunnella näin pikkutarkkoja palautteita, mutta toisin kävi. Rising Storm 2:n tuoreessa päivityksessä puu on poistettu, ja patch-merkinnöissä kehittäjät myös mainitsevan asian.

”Poistimme yhden tietyn puun An Lao Valleyn laskeutumispaikalta,” kehittäjät kirjoittavat, ”kuten Reddit-käyttäjä SprayAndPlay pyysi. Olemme täysin samaa mieltä!”

Antimatter ja Tripwire eivät ehkä ole maailman suurimpia pelistudioita, mutta asenne heillä ainakin on kohdallaan. Rising Storm 2: Vietnam on saatavilla PC:lle, ja alta näet pelin trailerin.