Uusimmat

Razer julkisti päivitetyn Razer Phone 2 -pelipuhelimen

12.10.2018 09:41 Muropaketin toimitus

Razer on julkistanut odotetusti päivitetyn Razer Phone 2 -pelipuhelimen. Se tarjoaa muun muassa 120 hertsin näytön sekä ”Vapor chamber”-jäähdytysratkaisun.

Razerin toimitusjohtaja Min-Liang Tan on esitellyt päivitetyn Razer Phone 2 -pelipuhelimen. Puhelimen suorittimena toimii Snapdragon 845 ja keskusmuistia on 8 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 64 gigatavua. Quick Charge 4+ -pikalatausta tukevan akun kapasiteetti on 4000 milliampeerituntia.

Razer Phone 2:n erikoisominaisuuksiin kuuluu sen ”Vapor chamber”-jäähdytysteknologia, joka ylläpitää puhelimen suorituskykyä tiukoissakin pelitilantesissa. Sen 5,72-tuumainen näytön tarkkuus on 2560 x 1440 pikseliä ja se toimii kilpailijoita korkeammalla 120 hertsin virkistystaajuudella.

Vedeltä ja pölyltä IP67-standardin mukaisesti suojatun puhelimen takapuolella sijaitseva Razerin logo on puolestaan valaistu Chroma LED -RGB-valoilla. Äänentoistosta huolehtivat Dolby Atmoksella varustetut stereokaiuttimet, mutta 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää Razer Phone 2:ssa ei ole.

Ohjelmiston puolella Razer Phone 2:lle on luvassa PC:ltä tuttu Razer Cortex, joka ehdottaa pelaajille puhelimelle optimoituja pelejä ja mahdollistaa niiden teknisten asetusten säätämisen. Razerin uutuusmallin käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo, mutta laite tulee saamaan Android 9 Pie -päivityksen tulevaisuudessa.

Razer Phone 2:n takapuolelta löytyy 12 + 13 megapikselin optisesti vakautettu kaksoiskamera, joka kykenee kaksinkertaiseen optiseen zoomiin.

Razer Phone 2 on nyt ennakkotilattavissa Razerin verkkokaupasta 849 euron hintaan.