Red Dead Online menestyy paremmin kuin GTA Online – beta-jakso päättyy pian

14.05.2019 09:39 | Muropaketin toimitus

Red Dead Online on Rockstar Gamesin mukaan menestys jo ennen virallista julkaisua. Pelin beta-jakso on myös pian päättymässä.

Viime syksynä ilmestyneen Red Dead Redemption 2:n verkkopelimuoto Red Dead Online saa jatkuvasti uutta sisältöä, ja vaikka verkkopelillä on ollut ongelmansa, on se julkaisijan mukaan pärjännyt hyvin.

ComicBookin mukaan julkaisija Take-Two Interactive on tuoreessa tulosraportissaan kertonut, että Red Dead Online ”menestyy paremmin” kuin Grand Theft Auto V:n (2013) verkkopeli Grand Theft Auto Online samassa vaiheessa julkaisunsa jälkeen.

Take-Two ei selvennä, tarkoitetaanko menestyksellä tässä yhteydessä pelaajien suosiota vai taloudellista tulosta. Molempia voi kuitenkin pitää todennäköisenä.

Samalla Take-Two myös paljasti, että Red Dead Onlinen beta-vaihe on pian lopussa. Peli siirtyy beta-versiosta viralliseksi julkaisuksi kesäkuun loppuun mennessä. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa, ei ole vielä selvillä, mutta kookas päivitys ja runsas määrä uutta sisältöä on oletettavasti luvassa.

Muropaketin uusimmat