UUSIMMAT

Red Dead Onlinen pelaajilla alkaa mitta täyttyä, kun uutta sisältöä on odotettu jo kuukausia

10.01.2022 13:02 | Muropaketin toimitus

Rockstaria syytetään GTA Onlinen tukemisesta toisen verkkopelinsä kustannuksella.

Kotaku raportoi, että pelaajat ovat aloittaneet somessa #SaveRedDeadOnline-kampanjan pelastaakseen pidetyn verkkopelin. Red Dead Onlineen ei ole lisätty mitään merkittävää sisältöpäivitystä viime heinäkuun jälkeen, eivätkä pelaajat ole tyytyväisiä.

Pelin edellinen päivitys oli muutamia uusia tehtäviä lisännyt Blood Money, eikä sen jälkeen ole uutta laajennusta kuulunut. Sen sijaan Rockstar Games näyttää panostaneen tuntuvasti Grand Theft Auto Onlineen.

6. tammikuuta pelistudio sitten julkisti Red Dead Onlineen kuukauden mittaisen tapahtuman, joka ei lisää uutta sisältöä, vaan nostaa vain palkkioita vanhoista tehtävistä. Tämä julkistus katkaisi kamelin selän ja sai pelaajat nousemaan barrikadeille. #SaveRedDeadOnline on trendannut Twitterissä, kun pelaajat ovat yhteisvoimin tulleet ilmaisemaan turhautumisensa Rockstarin toimintaan.

Saapa nähdä, onko kampanjalla sitten mitään vaikutusta. On myös mahdollista, että ikisuosittu GTA Online on yksinkertaisesti niin paljon suurempi rahasampo, ettei Rockstarin kannata käyttää aikaansa RDO:n päivityksiin.