UUSIMMAT

Red Dead Redemption 2 -fani kutsui tyttöystäväänsä pelistä tutuksi naishahmoksi intiimillä hetkellä – Tyttöystävä ei tykännyt ja jätti miehensä

23.12.2018 18:08 | Muropaketin toimitus | 2

Jeroen Bekkers -niminen Red Dead Redemption 2 -fani on jakanut Facebookissa tarinan siitä, kuinka peli maksoi tälle tämän parisuhteen.

Bekkersin mukaan tämä oli vahingossa kutsunut tyttöystäväänsä Red Dead Redemption 2:sta tutuksi Sadie Adleriksi sänkypuuhien aikana. Mikäli Bekkersin tarina pitää paikkansa, ei tyttöystävä ei ollut oikein tykännyt tapahtuneesta ja jätti miehensä tapahtuman vuoksi.

Sadie esitetään Red Dead Redemption 2:ssa varsin voimakastahtoisena ja väkivaltaisenakin naisena. Siitä huolimatta kauniiksi kuvattu Sadie on ilmeisesti jäänyt ainakin Bekkersin alitajuntaan kummittelemaan, mikä kostautui pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Keskustelu

Pitääpä itsekin koittaa jotain vastaavaa. Mikäli akalla on tuon kokoinen rautakanki hanurissansa, niin on syytäkin jo vaihtaa…

Vähän epäuskottavaa, että poika kutsuisi tyttöystävää Sadie Adleriksi ainakaan koko nimellä kesken seksin. Ehkä Sadieksi … Sitten typyn pitäisi olla tietämätön tuosta pelihahmosta jotta voisi loukkaantua … Toki hyvä tekosyy jättää nörtti-poikaystävä … ;-)

Muropaketin uusimmat