UUSIMMAT

Red Dead Redemption 2 sai juuri monien kaipaaman ominaisuuden

03.12.2020 10:30 | Muropaketin toimitus

Red Dead Redemption 2 on saanut uuden päivityksen, jonka mukana peliin on lisätty monien kauan kaipaama uudistus.

Alkuviikosta itsenäiseksi muuttuneen Red Dead Onlinen yhteydessä julkaistu päivitys lisäsi verkkopeliin uutta sisältöä sekä toi viimein Advanced Cameran käyttömahdollisuuden hevosen selästä suoraan. Jälkimmäinen ominaisuus toimii myös yksinpelin puolella.

Advanced Camera lisättiin peliin jo aiemmin, ja sen avulla pelaajat voivat liikkua kuvatessa, mikä helpottaa muun muassa sommittelua ja valokuvausta ylipäätään. Aiemmin tätä ei ole voinut kuitenkaan tehdä hevosen selästä suoraan, vaan valokuvausta varten on joutunut jalkautumaan. Päivityksen myötä tätä ei enää tarvitse tehdä, vaan sommitelmat voi tehdä suoraan uskollisen ratsun selästä.

Tämä ei tietenkään korvaa Rockstar Editoria, joka on ollut monien fanien toivelistalla jo pidemmän aikaa. Tekijät eivät ole kuitenkaan kertoneet, milloin kyseinen ominaisuus tuotaisiin peliin. Rockstar Editor on eräänlainen videoeditori, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja jakaa tekemiään videoita. Tätä on käytetty muun muassa lukuisten fanien tekemien pelinsisäisten trailereiden ja elokuvien tekoon Grand Theft Auto V:ssä.