UUSIMMAT

Remasterointeja luvassa? Capcom on uusinut tavaramerkit klassikkopeleihinsä

18.12.2019 12:18 Muropaketin toimitus

Japanilainen peliyhtiö Capcom on uusinut muun muassa Dino Crisis -pelien tavaramerkin.

Aiemmin syksyllä Capcom kertoi olevansa kiinnostunut Resident Evilin ohella myös muiden vanhojen pelisarjojensa elvyttämisestä. Nyt näyttää siltä, että uudesta linjasta saatiin ensimmäinen osoitus, sillä Capcomin kerrotaan uusineen vanhoja tavaramerkkejään Japanissa.

Bloody Disgustingin mukaan Capcom on uusinut ainakin Dino Crisis ja Darkstalkers -pelien tavaramerkit. Kyseessä voi toki olla pelkkä muodollisuus, jolla yhtiö pyrkii säilyttämään oikeudet peleihinsä, mutta yhdessä Capcomin aiempien puheiden kanssa tavaramerkkien uusiminen näyttää vihjaavan tulevista julkaisuista.

Ei mikään ihmekään, jos Capcom haluaa puhaltaa eloa vanhoihin pelijulkaisuihinsa. Alle vuosi sitten ilmestynyt Resident Evil 2:n uusintaversio nousi massiiviseksi arvostelu- ja myyntimenestykseksi, joka on jo nyt myynyt enemmän kuin pelin alkuperäinen versio.

Mikäli Capcom kehittelee Dino Crisisin tai Darkstalkersin remake-versioita, emme voi kuin arvailla milloin ja mille alustoille julkaisut lopulta tulisivat. Jäämme siis odottelemaan virallisia julkistuksia.