UUSIMMAT

Remasteroitu Quake on nyt saatavilla, tältä näyttää julkaisutraileri

19.08.2021 21:32 | Muropaketin toimitus

Tähän päivään tuotu Quake on julkaistu.

Remasteroidusta Quakesta on huhuttu tällä viikolla, ja peli on nyt julkaistu. Se on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille, Switchille, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle. Peli maksaa 10 euroa, ja se on tarjolla Xbox Game Pass -palvelun tilaajille.

Remasteroitu Quake pitää sisällään 4K-kuvan lisäksi tuen laajakuvanäytöille, ja lukuisia graafisisia parannuksia. Lisäksi mukana on uutta tunnusmusiikkia, jonka on säveltänyt Trent Reznor. Hän on säveltänyt pelin alkuperäisen soundtrackin, joka on ollut jo pitkään tekijänoikeuskiistan kohteena.

LUE MYÖS: Bethesda yllätti: Alkuperäinen Doom kasvoi uudella ilmaisella sisällöllä

Tuoreessa Quakessa on mukana molemmat alkuperäiset DLC-laajennukset Scourge of Armagon ja Dissolution of Eternity. Uudet Wolfenstein-pelit tehnyt Machinegames on kehittänyt remasteroituun peliin uudet laajennukset nimeltä Dimension of the Machine ja Dimension of the Past.

Remasteroitua Quakea voi pelata kavereiden kanssa, sillä sen kampanjaa voi pelata netissä moninpelinä, ja tarjolla on lisäksi neljän hengen co-op-pelitila jaetulla näytöllä.