UUSIMMAT

Resident Evil 7 ilmestyy Switchille ainutlaatuisella tavalla

21.05.2018 11:44 | Muropaketin toimitus

Resident Evil 7: Biohazardin on vahvistettu ilmestyvän Nintendo Switchille Japanissa. Julkaisumuoto on kuitenkin hyvin yllättävä.

Viime vuoden alulla ilmestynyt Resident Evil 7: Biohazard oli yksi vuoden kehutuimmista peleistä, ja useiden pelaajien mielestä se palautti Capcomin kauhupelisarjan takaisin ruotuun. Monet Nintendo-pelaajat varmasti toivovatkin pelistä käännöstä myös uutuuskonsoli Switchille, ja nyt sellainen näyttää olevan myös luvassa, ainakin Japanissa.

Kotaku uutisoi, että Resident Evil 7 ilmestyy Switch-versiona Japanissa jo tämän viikon torstaina, 24. toukokuuta. Länsimaisesta julkaisusta ei ole vielä tietoa, mutta tätäkin yllättävämpää on muoto, jolla kehuttu kauhupeli Switchille saapuu.

Kotakun mukaan Resident Evil 7 ei ole perinteinen julkaisu, vaan sitä pelataan Switchillä striimamalla peliä suoraan Capcomin pilvipalvelusta. Itse peliasennus vie vain 25MB tallennustilaa, mutta pelaaminen edellyttää striimipalveluiden tapaan hyvää nettiyhteyttä.

Jää nähtäväksi tuodaanko Resident Evil 7:ää Switchille Euroopassa ja missä muodossa. On myös kiinnostava nähdä, muuttuuko pelin striimipelaaminen maksulliseksi syksyllä käynnistyvän Nintendo Swich Online -palvelun myötä, vai pysyykö se maksuttomana.