UUSIMMAT

Resident Evil Re:Verse myöhästyy – Kauhujen täyttämää moninpeliä saadaan odottaa vielä pitkään

15.07.2021 20:20 | Muropaketin toimitus

Resident Evil Re:Verse myöhästyy ensi vuoteen.

Moninpeli Resident Evil Re:Verse ei tule saataville alkuperäisen suunnitelman mukaan, eli tässä kuussa. Asiasta kertoo Tech Raptor -sivusto. Peli myöhästyy ensi vuoden puolelle, mutta mitään tarkempia tietoja julkaisupäivän suhteen ei ole kerrottu. Syy myöhästymiselle on tuttu, eli peli ei yksinkertaisesti ole vielä valmis.

Re:Versen ajateltiin olevan Resident Evil Villagen moninpeliominaisuus, mutta se saattaa olla täysin erillinen peli. Re:Versellä on Steamissa oma sivu, toisin kuin PlayStation Storessa ja Microsoft Storessa.

LUE MYÖS: Uskomatonta mutta totta: Tästä syystä piratoitu Resident Evil Village toimii myyntiversiota paremmin

Capcom on kuvaillut moninpeliä sanomalla, että siinä monet rakastetut Resident Evil -hahmot taistelevat toisiaan vastaan kuolemaan saakka. Siinä voi pelata hahmoja Jill Valentine, Leon Kennedy ja Claire Redfield. Näiden lisäksi moninpelissä otetaan mittaa tutuista hirviöitä.

Pelimekaniikka pitää sisällään kuuden hengen death match -taisteluita, joissa pärjätäkseen pitää käyttää peleistä tuttuja bioaseita. Resident Evil Re:Verse on ilmainen niille, jotka ovat ostaneet Resident Evil Villagen.