UUSIMMAT

Resident Evil Village menee kuin kuumille kiville – peittoaa edeltäjiensä myyntilukuja

12.05.2021 10:16 | Muropaketin toimitus

Resident Evil Village kilpailee julkaisuviikon myyntiluvuissa pelisarjan menestyneimmän osan kanssa.

Resident Evil Village ilmestyi viime perjantaina, ja jo nyt se on saavuttanut huomattavan rajapyykin. Julkaisija Capcom nimittäin tiedotti Eurogamerin mukaan eilen, että peliä on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Lukema ei ole ollenkaan vähäpätöinen, sillä esimerkiksi viime vuotinen Resident Evil 3:n uusintaversio sai viidessä päivässä kokoon kahden miljoonan myynnit, ja sitä edeltäneellä Resident Evil 2:n remakella meni täysi viikko ylittää kolmen miljoonan rajapyykki.

Resident Evil Village näyttääkin myyneen samaa tahtia sitä tarinallisesti edeltävän Resident Evil 7: Biohazardin kanssa tai jopa nopeammin. Biohazardin kerrottiin nimittäin muutama päivä julkaisun jälkeen myyneen yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Lukujen suora vertailu on kuitenkin hankalaa, sillä parikin päivää voi tehdä suuren eron uuden hittipelin myynneissä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Resident Evil Village jättää kaipaamaan Capcomin pelisarjan kulta-aikoja

Resident Evil 7 on tähän mennessä sarjan menestynein peli, ja sitä on myyty kaikkiaan yli 8,5 miljoonaa kappaletta. Jää nähtäväksi, nouseeko Village yhtä suosituksi ajan saatossa. Peli on joka tapauksessa myynyt erittäin hyvin.

Huomattava saavutus on myös se, että Village on pärjännyt arvosteluissa yhtä hyvin kuin edeltäjänsä.

Resident Evil Village on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series S/X:lle sekä Google Stadialle.

Muropaketin uusimmat