Resident Evil Village on ottanut inspiraatiota suositun kauhupelisarjan kehutuimmasta osasta – ”Tämä on paras selviytymiskauhupeli koskaan”

16.02.2021 08:12 | Muropaketin toimitus

Capcomin tuleva Resident Evil Village miellyttänee kaikkia Resident Evil 4:ään rakastuneita, sillä pelin kerrotaan ottavan paljon inspiraatiota arvostetusta kauhupelistä.

Official PlayStation Magazinelle aiheesta jutellut tuottaja Peter Fabiano kertoi studion silmäilleen ensisijaisesti kauhupelisarjan neljättä osaa tuoretta peliä tehdessä, mikä myös näkyy peliä pelatessa, uutisoi Wccftech.

”Pelaajat voivat huomata, että otimme paljon inspiraatiota Resident Evil 4:stä. Tiimi on panostanut paljon luodakseen aidonoloisen tunnelman. Pelissä on lisäksi lukuisia yllätyksiä pitääkseen pelaajat varpaillaan: taistelu, tutkiminen ja ongelmanratkonta ovat hyvässä tasapainossa”, Fabiano kertoo.

Fabiano toistaa samalla jo aiemmin tiedettyä kertomalla, että Resident Evil Village jatkaa edellisen Resident Evil 7: Biohazardin tarinaa seuraamalla jälleen Ethan Wintersiä. Hän myös toteaa tekijätiimin pitävän tulevaa tuotosta ”parhaana selviytymiskauhupelinä koskaan”.

Resident Evil Village julkaistaan 7. toukokuuta.

Muropaketin uusimmat