Resident Evil Village uusii kauhunsa toukokuussa – katso uusi karmiva traileri, jos uskallat

22.01.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Capcom on paljastanut odotetun Resident Evil Villagen julkaisupäivän sekä roppakaupalla lisätietoja pelistä.

Suositun kauhupelisarjan seuraavan osan kimppuun päästään viimein 7. toukokuuta, jolloin peli julkaistaan PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle sekä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Konsolialustojen välillä tuetaan sukupolvien ylitse, joten PS4-version ostajat saavat samalla ilmaisen PS5-version ja sama koskee myös Xbox-konsoleita.

Village jatkaa jossain määrin Resident Evil 7:ssä alkanutta tarinaa, mutta pelisarjan aiemmista osista tuodaan mukaan muun muassa varusteiden rakentelu, aseiden kustomointi ja sen myötä tavaratilan järjestely. Vihollisten luvataan olevan niin ikään entistä monipuolisempia ja vaanivat pelaajaa eri tavoin. Hyökkäyksen lisäksi myös puolustus ja pakeneminen ovat oikeita vaihtoehtoja kohtaamisille.

PS5:n omistajat voivat ottaa pelistä jo tuntumaa tästä päivästä alkaen Maiden-nimisellä demolla, jolla esitellään tarkemmin pelin visuaalista antia. Demo julkaistaan yksinoikeudella PlayStation 5:lle. Tämän lisäksi keväällä julkaistaan myös toinen peli, joka tuodaan tällä kertaa kaikille alustoille.

Samassa lähetyksessä esiteltiin myös uutta Resident Evil Re: Verse -moninpeliä, joka saapuu PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Moninpeli tuodaan ilmaisena kylkiäisenä kaikille Resident Evil Villagen ostajille. Pelaajat taistelevat siinä toisiaan vastaan 4-6 hengen tappomatseissa käyttäen pelisarjan ikonisia hahmoja ja paikkoja. Kuollessaan hahmot mutatoituvat bioaseiksi, joilla ryhtyä jahtaamaan jäljellä olevia pelaajia.