UUSIMMAT

Resident Evil Villagen asennuskoko paljastui konsoleilla – odotettu kauhupeli ei vie huikeasta ulkoasusta huolimatta liiaksi tilaa

08.03.2021 08:12 | Muropaketin toimitus

Capcomin näyttävä Resident Evil Village julkaistaan näillä näkymin vasta toukokuussa, mutta pelin asennuskoko on paljastunut jo ennakkoon.

Microsoft Store on listannut pelin tiedot omilla kotisivuillaan, jossa paljastuu odotetun kauhupelijatkon vievän Xbox-konsoleilla tilaa noin 50 gigan edestä. Ottaen huomioon, miten upealta peli näyttää ja kuinka tarkat tekstuurit muun muassa taannoisessa demossa oli, koko ei lopulta ole kovin paha.´

Kaiken lisäksi kyseiseen 50 gigaan sisältyy myös pelin mukana tuleva erillinen moninpeli Resident Evil: Re:Verse. Moninpeli vie tilaa itsessään 15 gigaa, joten Villagen osuus kokonaisuudesta jäisi tällöin noin 35 gigaan.

Sama kokoluokka nähtäneen todennäköisesti myös PlayStation- ja PC-versiossa. Xboxin kohdalla poikkeavuuksia saattaa tulla myös Xbox Series S- ja Xbox Series X -versioiden suhteen, jos ensiksi mainittu hyödyntää heikompiresoluutioisia tekstuureita.

Resident Evil Village julkaistaan 7. toukokuuta 2021.