Resident Evil: Welcome to Raccoon City myöhästyy – Leffan juonesta paljastettiin yksityiskohtia

01.04.2021 21:22 | Muropaketin toimitus

Odotettu pelielokuva myöhästyy, mutta ei onneksi kovin pahasti.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City myöhästyy kahdella kuukaudella. Pelielokuvaa kaavailtiin alkujaan julkaistavaksi syyskuun alussa. Myöhästymisen syynä on se, että Marvel julkaisee syyskuun tienoilla elokuvan, jonka kanssa Welcome to Raccoon City ei halua kilpailla.

Welcome to Raccoon City pitää sisällään kahden ensimmäisen Resident Evil -pelin tapahtumia. Elokuvassa seikkailevat peleistä tutut hahmot, kuten Chris, Jill, Leon ja Claire. Sitä tähdittävät Kaya Scodelari, Hannah John-Kamen, Robbie Amell ja Avan Jogia.

Resident Evil -elokuvan synopsis on äskettäin julkaistu, ja se paljastaa yksityiskohtia siitä, mitä leffalta kannattaa odottaa.

“Raccoon City on Yhdysvaltojen keskilännessä sijaitseva kaupunki, joka oli aiemmin jättiläismäisen Umbrella Corporation -yhtiön päämaja. Kaupungista on sittemmin tullut hävityskenttä, kun Umbrella jätti Raccoon Cityn, ja sen pinnan alla muhii pahat voimat, jotka muuttavat asukkaat pysyvästi ja lopullisesti. Kaupungin kaduilta on tästä huolimatta selvinnyt pieni ryhmä, jonka pitää puhaltaa yhteen hiileen, jotta Raccoon Cityn ja Umbrellan salaisuudet onnistutaan selvittämään”, kerrotaan elokuvan synopsiksessa.

Asiasta kertovat Eurogamer ja Comicbook-sivusto.

Muropaketin uusimmat