Returnal ei ole päivän ainoa pelijulkaisu – myös nämä kolme peliä ilmestyvät tänään

30.04.2021 11:22 | Muropaketin toimitus

Huhtikuun viimeinen päivä toi tullessaan useampia pelijulkaisuja.

Kotimaisen Housemarque-studion odotettu PlayStation 5 -peli Returnal ilmestyy tänään, ja peli onkin saanut erinomaisen vastaanoton pelimediassa. Kyseessä ei kuitenkaan ole päivän ainoa uusi pelijulkaisu.

LUE MYÖS: Arvostelu | Suomalaisvoimin tehty Returnal on viiden tähden huippupeli, joka ei massoja kosiskele

Nintendo Switch -pelaajien riemuksi ilmestyy tänään New Pokémon Snap, joka haastaa pelaajat valokuvaamaan Pokémoneja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Ensimmäisen arvioiden perusteella uudella Pokémon-seikkailulla on Metacriticissä oikein hyvä 80 pisteen keskiarvo, joten Nintendo näyttäisi tarjoilevan taas taattua laatua.

Alta näet pelin trailerin.

Useammille alustoille saapuu sen sijaan retrohenkinen avaruusräiskintä R-Type Final 2, joka tuo pitkästä aikaa suositun japanilaissarja R-Typen myös länsimaihin. R-Type Final 2 ilmestyy samalla kertaa PC:lle, Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Alta näet pelin trailerin.

Terminator-leffojen ja scifi-räiskinnän ystäville ilmestyy myös ehostettu versio puolentoista vuoden takaisesta Terminator: Resistance -räiskinnästä. PS5:lle rantautuva Enhanced-versio sisältää muun muassa uuden Infiltrator Mode -pelimuodon. Resistancen PS4-version omistajat voivat myös päivittää PS5-versioon maksutta, mutta julkaisija on varoittanut, että päivitys ei välttämättä ehdi vielä julkaisupäiväksi.

Alta näet PS5-pelikuvaa Terminator Resistancen uusitusta versiosta.

LUE MYÖS: Arvostelu: T-800 voisi tuhota Terminator: Resistancen – Kehno lisenssipeli viihdyttää korkeintaan alelaarista kaivettuna