UUSIMMAT

Rock Bandille julkaistaan niin pitkä kappale, että siitä täytyy veloittaa korkeampi hinta

12.07.2017 19:55 | Muropaketin toimitus

Harmonix on julkistanut, että Rock Band 4:lle (2015) julkaistaan pian Iron Butterflyn klassikko In-A-Gadda-Da-Vida. Psykedeelisestä rock-pläjäyksestä tulee ilmestyessään pelisarjan toisiksi pisin kappale.

Vaikka Rock Band 4 (2015) ei osoittautunut myyntimenestykseksi, on Harmonix jatkanut kunnioitettavasti pelin tukemista uusilla päivityksillä ja DLC-julkaisuilla. Nyt Polygon kertoo, että Rock Bandin biisikirjasto saakin poikkeuksellisen mittavan lisäyksen.

Peliin julkaistaan pian Iron Butterflyn vuoden 1968 hitti In-A-Gadda-Da-Vida, jolla on kestoa peräti 17 minuuttia. Koska kyseessä on tavallista pidempi kappale, siitä tullaan myös pyytämään dollari enemmän kuin muista pelille julkaistuista kappaleista. Virallista eurohintaa ei ole julkaistu, mutta biisi tulee kustantamaan 2,99 dollaria.

Yli kahden minuutin rumpusoolon sisältävä In-A-Gadda-Da-Vida ei kuitenkaan ole pisin Rock Bandille julkaistu kappale. Jo Rock Band 3:n (2010) aikana julkaistiin peliin Rushin proge-eepos 2112 (1976), jolta löytyy pituutta yli 20 minuuttia. 2112 on jaettu pelissä kolmeen osaan, mutta kaikki osat ostaneet voivat ladata biisin myös kokonaisuudessaan.

Rock Band 4 on saatavilla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Viime vuonna peli sai laajan Rivals-laajennuksen, joka lisäsi rytmipeliin uusia moninpeliominaisuuksia sekä kokonaan uuden yksinpelimoodin.