UUSIMMAT

Rockstar Games julkaisi kaksi uutta kuvaa – huhumylly GTA 6:sta käynnistyi jälleen täysin turhaan

02.03.2020 07:15 | Muropaketin toimitus

Rockstar Gamesin uudet logokuvat saivat huhut uudesta pelistä liikkeelle.

Grand Theft Auto VI:tta odotetaan niin innokkaasti, että fanit tarttuvat vähäisimpiinkin vihjeisiin uudesta pelistä. Kotakun mukaan Rockstar Gamesin tuoreet kuvitukset tuskin kuitenkaan viittaavat mihinkään.

Kuten pelisivusto kertoo, julkaisi Rockstar äskettäin virallisilla nettisivuillaan kaksi uutta kuvitusta studion ikoniselle logolle. Toisen näet jutun yläkuvana ja toisen tekstin alta.

Kuvat näyttäisivät kuitenkin liityvän lähinnä Rockstariin ja sen omaan historiaan, ja ne tuskin sisältävät vihjauksia tulevasta. Esimerkiksi yläkuvasta bongattu vuosiluku 1998 on Rockstar Gamesin perustamisvuosi, eikä vihjaus seuraavan GTA-pelin tapahtuma-ajasta, kuten innokkaimmat ovat jo arvailleet.

On hyvä myös muistaa, kuinka Rockstarin edellisen pelin Red Dead Redemption 2:n julkistus aikanaan tapahtui. Vuonna 2016 studio vihjaisi pari päivää ennen RDR 2:n virallista julkistusta uudesta pelistä julkaisemalla tutun logonsa Red Dead -sarjan tunnistettavalla värisävyllä ja tyylillä. Tämä oli täysin selvä teaseri, joka julkaistiin näyttävästi sosiaalisessa mediassa, ja kuva julkaistiin vain kolme päivää ennen kuin pelin ensimmäinen traileri jo näki päivänvalon.

On siis hyvin epätodennäköistä, että GTA VI:n kokoisesta julkistuksesta vihjailtaisiin epämääräisillä kuvilla, jotka on haudattu jonnekin pelistudion sivuston uumeniin. Jos (ja kun) GTA VI joskus julkistetaan, tulee sen paljastaminen varmasti tapahtumaan isosti ja näyttävästi.

Muropaketin uusimmat