UUSIMMAT

Rockstar pahoitteli “odottamattomia teknisiä ongelmia” – Lupasi hyviä uutisia Grand Theft Auto -pelien faneille

22.11.2021 15:18 | Muropaketin toimitus

GTA: Trilogy – Definitive Editionin julkaisu ei onnistunut odotetusti, ja nyt Rockstar on luvannut korjata tilanteen.

Rockstar on pyytänyt anteeksi huonoa GTA: Trilogy – Definitive Edition -pelien julkaisua, kertoo Eurogamer. Rockstar lupasi tuoda alkuperäiset Grand Theft Auto -pelit takaisin myyntiin PC:lle, jotka tulevat ilmaiseksi tarjolle remasterointien omistajille.

Pelit saapuvat ainoastaan Rockstar Games Launcher -alustalle. Ei ole selvää, tarjotaanko konsolipelaajille vastaavaa mahdollisuutta hankkia alkuperäiset pelit maksutta.

Alkuperäiset pelit vedettiin pois myynnistä ennen remasterointien julkaisua. Remasteroinnit ovat saaneet jäätävän vastaanoton, sillä pelit ovat pullollaan erilaisia vikoja. Rockstar poisti remasteroinnit omalta alustaltaan kolmeksi päiväksi heti niiden julkaisun jälkeen, sillä niissä oli yhtiön mukaan materiaalia, jotka eivät kuulu peleihin.

Rockstar kuvaili Definite Edition -pelien julkaisua toteamalla, että niiden odottamattomat tekniset ongelmat selvisivät vasta silloin, kun se tuli saataville. Yhtiön mielestä remasteroinnit eivät yllä sille tasolle, josta Rockstarin pelit ovat tunnettuja.

LUE MYÖS: GTA 6 saattaa sisältää kokonaisten pilvenpiirtäjien romahduksia

Muropaketin uusimmat