Uusimmat

Saako Battlefield 6 battle royale -moodin? Näin EA-pomo kommentoi asiaa

13.05.2021 19:00 Muropaketin toimitus

Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson kommentoi sijoittajille tulevan Battlefieldin suunnitelmia.

Seuraava Battlefield-peli julkistetaan tiettävästi kesäkuussa, mutta pelistä ei tiedetä vielä lainkaan yksityiskohtia. Kilpailija Call of Dutyn vuosi sitten ilmestyneen Warzone-ilmaispelin suosio on kuitenkin herättänyt etukäteen paljon arvailuja siitä, tuleeko myös Battlefieldiin battle royale -moodi tai nähdäänkö EA:n hittipelistä jopa ilmaispelattava battle royale -versio Warzonen tapaan.

VG24/7:n mukaan nämä kysymykset nousivat esiin myös EA:n tuoreessa sijoittajatilaisuudessa, jossa toimitusjohtaja Andrew Wilsonilta kysyttiin suoraan Battlefieldin battle royale -suunnitelmista.

LUE MYÖS: EA paljasti, nähdäänkö Battlefield 6 -räiskintää enää PlayStation 4:llä tai Xbox Onella

”Meillä ei ole vielä mitään julkistettavaa vuosittaisesta Battlefieldista ja/tai tulevan Battlefieldin pelimoodeista”, Wilson totesi.

Paljon tätä väistöä mielenkiintoisempaa on se, että Wilson vahvisti EA:n olevan kiinnostunut premium-peleihinsä perustuvista ilmaispeleistä ja mobiilipeleistä. Näillä puheilla näyttää vielä täysin mahdolliselta, että Battlefieldista julkaistaisiin Warzonen tapainen, pitkäikäinen ja uusiutuva ilmaispeli.

Wilson lisäsi myös, että seuraavasta Battlefieldista kerrotaan tarkempia tietoja julkistustrailerin ilmestyttyä. Todennäköisesti sarjan tuleva suunta selviää siis jo ensi kuussa.

Muropaketin uusimmat