Sega purki sopimuksensa Heavy Rain -suunnittelijan tulevasta pelistä

22.07.2019 17:05 | Muropaketin toimitus

Sega on päättänyt olla julkaisematta Heavy Rain ja Beyond: Two Souls -pelien suunnittelijan tulevaa indiepeliä.

Caroline Marchal tunnetaan Quantic Dream -pelistudion kehuttujen tarinapelien keskeisenä pelisuunnittelijana, mutta pari vuotta sitten hän perusti muiden pelialan veteraanien kanssa uuden studion nimeltä Interior Night. Studio on tekemässä ensimmäistä omaa peliään, jota ei vielä ole paljastettu, mutta sen tiedetään olevan ”innovatiivinen tarinapeli”.

Kaikki näytti etenevän hyvin, sillä Interior Night sai pelinsä julkaisijaksi pelijätti Segan. Nyt japanilaisyhtiö on kuitenkin yllättäen peruuttanut julkaisusopimuksen. Sega Europen sisältöjohtaja Bobby Wertheim kommentoi asiaa tuoreessa haastattelussa, kertoo Game Informer.

”Lopulta kaikki projektit eivät vain etene niin hyvin kuin henkilökohtaisesti haluaisin”, Wertheim toteaa. ”Joten tämä on yhteistyömme loppu, mutta yritämme kovasti löytää seuraavan ison jutun.”

Syy julkaisusopimuksen purkamiseen näyttää siis olevan, ettei Sega ollut tyytyväinen Interior Nightin projektiin. Koska peliä ei kuitenkaan ole julkistettu, on mahdotonta arvailla mistä kenkä puristaa.

Jäämme odottamaan lisätietoja pelistä ja studion suunnitelmista.