Sekava oikeuskäsittely sai jälleen kummallisia piirteitä – Apple on huolissaan alastomasta banaanista

11.05.2021 20:04 | Muropaketin toimitus

Epicin ja Applen välisessä oikeustaistelussa käsiteltiin Fortniten banaanihahmoa.

Fortniten omituinen banaanihahmo Peely on noussut odottamattomasti esille Applen ja Epicin välisessä oikeudenkäynnissä. Apple esitteli oikeudessa sellaista Peelyn kuvaa, jossa banaani on puettu smokkiin.

“Eikö tässä ole kookas keltainen banaani juhlapuvussa”, kysyi Applen asianajaja Epicin markkinointijohtaja Matthew Weissingeriltä.

Weissinger vahvisti asian, minkä jälkeen Applen asianajaja huomautti, että esitellyssä kuvassa Peely on puettu vaatteisiin, sillä ei ole sopivaa esitellä alastonta banaania oikeudessa.

Tilannetta seurannut toimittaja kertoi, että Applen tarkoituksena oli mitä luultavimmin luoda mielikuvaa, kuinka Epic on ahne peliyhtiö, joka altistaa lapset säädyttömälle kuvastolle. Epicin asianajaja kysyi Weissingeriltä, onko asiallista näyttää Fortnitessä banaania, joka on ilman vaatteita.

“Se on banaani”, Weissinger vastasi.

Oikeudessa kävi banaanidraaman lisäksi selville, että Fortniten sisäisen valuutan ostamisella on päivittäiset tai viikottaiset rajoitukset. Kerroimme aiemmin siitä, kuinka oikeuskäsittelyn alku oli varsin erikoinen.

Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto.

Muropaketin uusimmat