UUSIMMAT

Seksipelien tekeminen on vaarallista puuhaa – Ääninäyttelijä paljasti, mitä tapahtui suuseksikohtausta tehdessä: ”Pitää olla varovainen”

15.04.2020 14:10 | Muropaketin toimitus

Seksipelien ja hentai-elokuvien ääninäyttelijä paljastaa tuoreessa haastattelussa työnkuvansa riskit ja haasteet.

Kotakun tuoreessa artikkelissa sukelletaan pelien ääninäyttelyn erikoiseen alalajiin, seksipeleihin, jotka vaativat näyttelijöiltä aivan erilaista heittäytymistä kuin perinteiset seikkailu- ja roolipelit.

”Sen täytyy kuulostaa siltä, että asiat tapahtuvat todella. Jos hahmo vaikka harrastaa seksiä jonkinlaisen valtavan lonkerohirviön tai hyvin varustellun miehen kanssa, hän ei voi kuulostaa hillityltä, hiljaiselta tai kyllästyneeltä”, kertoo nimimerkillä SilkyMilk esiintyvä ääninäyttelijä.

SilkyMilk tunnetaan hentai-rooleista, sekä tulevasta seksiroolipelistä Subverse (kuvassa), joka keräsi viime vuonna massiivisen rahoituksen Kickstarterissa. SilkyMilkin mukaan hän on joskus jopa satuttanut itsensä saadakseen aikaan uskottavan roolisuorituksen.

”Olen joskus satuttanut äänihuuleni tekemällä äänekkäitä, intensiivisiä voihkimiskohtauksia”, hän kertoo.

”Tai satuttanut leukani, kun olen käyttänyt seksilelua äänittääkseni pitkää, intensiivistä suuseksikohtausta monta minuuttia putkeen. Täytyy olla varovainen!”

Kotakun artikkelissa seksipelien ääninäyttelijät kertovat myös muista työhönsä liittyvistä riskeistä, jotka selittävät myös esiintymisen nimimerkillä. Näyttelijät voivat esimerkiksi pelätä aikuisviihderoolien haittaavan heidän muuta työtään ääninäyttelijänä, ja he haluavat myös suojella yksityisyyttään.