Selviytymiskauhupeli The Forest ilmestyy tänään PlayStation 4:lle – Tässä kehittäjän vinkit elossa pysymiseen

06.11.2018 11:00 Muropaketin toimitus

The Forest on nyt saatavilla myös PlayStation 4:lle. Julkaisun kunniaksi Endnight Gamesin pelikehittäjä on antanut pelaajille joukon vinkkejä selviytymistaisteluun.

Toukokuussa PC:lle julkaistu The Forest on tänään ilmestynyt digitaalisesti PlayStation 4:lle. Endnight Gamesin selviytymispelissä pelaaja hyppää lentokoneonnettomuudesta eloon jääneen Eric Leblancin saappaisiin, kamppailemaan luontoa ja kannibaalimutantteja vastaan metsän keskellä.

Yksi pelin kehittäjistä Anna Terekhova on jakanut pelaajille joukon elintärkeitä vinkkejä PlayStation Blogissa. Poimimme alle neljä neuvoa, jotka poikkeavat hieman selviytymispelien perustaktiikoista.

1) Pidä itsesi puhtaana

Syöminen ja juominen ovat selviytymispelien peruskauraa, mutta The Forestissa kannattaa pitää itsensä myös puhtaana. Terekhovan mukaan ei ole hyvä asia, jos vihollisten verta joutuu pelihahmon omiin haavoihin. Kannattaa siis etsiä vettä ja peseytyä.

2) Vihollisten nahasta saa kätevän suojapuvun

Muiden selviytymispelien tapaan The Forestissa joutuu itse keräämään resursseja ja valmistamaan varusteita. Yksi helppo tapa saada kestävä suojapuku on tappaa ja nylkeä lisko, jolloin sen nahasta saa kevyen haarniskan. Tähän voi myös lisätä lehtiä, jolloin mukaan saa myös suojaväriä.

3) Rakenna pelotteita ruumiinosista

The Forestissa voi rakentaa oksista ”effigyn”, jonka voi koristella vihollisten irti hakatuilla ruumiinosilla. Tällä brutaalilla tavalla voit valmistaa pelotteita, jotka varoittavat muita vihollisia hyökkäämästä kimppuusi. Rakentamasi kammotuksen voi sytyttää myös tuleen.

4) Pyydä kaveri mukaan

The Forest toimii myös yhteistyöpelinä, joten pelaaja voi kutsua kaverinsa avuksi selviytymiskamppailuun. Tämä auttaa varmasti, jos peli tuntuu yksin liian hankalalta.

The Forest on saatavilla PlayStation Storesta hintaan 16,95€.