UUSIMMAT

Serial Cleaner on hiiviskelypeli, jossa pelaaja joutuu siivoamaan verilöylyjen jälkipyykit

12.07.2017 13:44 | Muropaketin toimitus

Indiepeli Serial Cleanerissa pelaaja on murhapaikoista vastaava ”sarjasiivooja”, jonka tehtävänä on mopata veret ja ruumiinosat huomiota herättämättä.

Useimmissa toimintapeleissä pelaaja sankari, jonka jäljiltä paikalle jää vain hurmeinen taistelukenttä. Serial Cleaner on kuitenkin aivan toista maata.

Visuaalisesti tyylikkäässä, 1970-luvulle sijoittuvassa hiiviskelypelissä pelaaja on siivoja, joka kutsutaan hätiin putsaamaan sankarin jäljiltä jääneet veret ja suolenpätkät. Homma täytyy kuitenkin hoitaa vartijoilta salassa, ettei siivoja itse pääse hengestään.

Lisäbonuksena pelistä löytyy kymmenen piilotettua tasoa, joissa siivoja päätyy kuuraamaan kuuluisista elokuvista tuttuja paikkoja. Destructoidin mukaan bonus-tasoilla vieraillaan muun muassa Alienin (1979) ja  Taksikuskin (1976) tapahtumapaikoilla.

IFun4All-studion kehittämä Serial Cleaner on nyt saatavilla PlayStation 4:lle, ja se ilmestyy perjantaina myös PC:lle ja Xbox Onelle. Steamissa tarjolla on myös muutaman päivän ajan vielä pelin Early Access -versio, joka on ollut pelattavissa viime vuodesta asti.

Alta näet pelin trailerin.