UUSIMMAT

Seuraavan Assassin’s Creedin sivutehtävät eivät jää turhaksi keräilyksi

26.06.2017 14:01 | Muropaketin toimitus

Assassin’s Creed: Originsin kehittäjät lupaavat pelin uudistavan sarjan tutun tehtäväjärjestelmän.

Assassin’s Creed -pelisarja on tunnettu runsaasta määrästä pikkutehtäviä, joiden symbolit tuntuvat pahimmillaan täyttävän koko pelimaailman kartan. Yleensä sivutehtävien sisältö on myös jäänyt köyhäksi, mutta tuleva Assassin’s Creed: Origins pyrkii uudistamaan tämän.

Originsin luova johtaja Jean Guesdon kertoo PC Gamerin mukaan, että pelisarjan tehtäväjärjestelmää on uudistettu nyt runsaasti. Guesdon kertoo, että pelien aiemmassa tehtäväjärjestelmässä sivutoiminnat eivät juuri liittyneet tarinaan, mutta tähän tulee nyt muutos.

”Tällä kertaa otamme käyttöön RPG:tä muistuttavan quest-järjestelmän, jossa tehtäviä on tusinoittain maailmassa, tapaat eri ihmisiä ja jokaisella tehtävällä on oma tarinansa”, kertoo Guesdon.

Guesdonin mukaan uusi tehtäväjärjestelmä tuo paljon sisältöä pelimaailmaan ja auttaa pelaajaa ymmärtämään muinaista Egyptiä.

”Se on kadonnut maailma”, Guesdon kuvailee. ”Teimme paljon tutkimusta, ja tehtävien kautta voimme auttaa pelaajaa kokemaan sen.”

Assassin’s Creed: Origins ilmestyy 27. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kyseessä on ensimmäinen Assassin’s Creed -sarjan uusi pääpeli sitten kaksi vuotta sitten ilmestyneen Assassin’s Creed: Syndicaten (2015), jonka jälkeen Ubisoft ilmoitti sarjan jäävän tauolle vuodeksi.

Assassin’s Creed: Origins esiteltiin maailmalle kaksi viikkoa sitten E3-messuilla trailerin kera.