UUSIMMAT

Shadow of the Colossuksen alkuperäinen kehittäjä ehdotti muutoksia uuteen versioon

02.07.2017 13:45 | Muropaketin toimitus

Pelilegenda Fumito Ueda on paljastanut antaneensa Shadow of the Colossus -pelin uusintaversion kehittäjille muutosehdotuksia. Ueda ei kuitenkaan enää lisäisi useampia vihollisia alkuperäisten rinnalle.

Yksi Sonyn suurimmista julkistuksista E3-messuilla oli kulttipeli Shadow of the Colossuksen uusi versio, joka ilmestyy ensi vuonna PlayStation 4:lle. Messuilla Sony-johtaja Shuhei Yoshida myös vahvisti, että kyseessä on todellakin kokonaan uudelleen toteutettu versio pelistä, eikä pelkkä remasterointi, kuten PlayStation 3:lle vuonna 2011 ilmestynyt versio.

Team Icon alkuperäinen pääkehittäjä Fumito Ueda ei ole mukana Shadow of the Colossuksen remake-version tekemisessä, vaan vastuu on langennut Bluepoint Gamesin harteille. VG24/7:n mukaan Ueda on kuitenkin paljastanut, että hän on tarjonnut listan muutosehdotuksia uusintaversio tekijöille.

”Lähetin ehdotukseni sisällöstä ja hienosäädöstä, mutta en tiedä, otetaanko niitä käyttöön”, Ueda kommentoi.

Ueda ei kuitenkaan suostu kertomaan, millaisia muutoksia hän on peliin ehdottanut. Sen verran hän paljastaa, että uusia colossus-vihollisia hän ei peliin toisi.

”Tässä pelissä on 16 vihollista ja niillä 16 vihollisella on tarina”, Ueda kommentoi. ”En ajattele tämän historian muuttamista. Se on valmis 16 vihollisella. Se on OK.”

Uedan on kerrottu kaavailleen Shadow of the Colossukseen alunperin peräti 48 jättiläistä, mutta luku putosi ensin 24:ään ja lopullisessa pelissä vastuksia oli lopulta 16. Käyttämättä jäi kahdeksan colossusta, joista on julkaistu kuvat pelin virallisessa taidekirjassa.

Shadow of the Colossuksen uusintaversio ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle vuonna 2018.