Uusimmat

Shadow of the Tomb Raideriin on odotettu laajennusta jo kuukausia – studio ei kommentoi

16.09.2019 07:00 Muropaketin toimitus

Shadow of the Tomb Raider -seikkailupelin valikko vihjaa yhä kahdeksannesta lisätasosta, mutta jostain syystä kehittäjät ja julkaisija vaikenevat asiasta kokonaan.

Shadow of the Tomb Raider ilmestyi vuosi sitten, ja pelin Season Pass -tilauksen luvattiin tuovan peliin kaikkiaan seitsemän uutta hautakammiota Lara Croftin koluttavaksi. Jo huhtikuussa pelaajat kuitenkin huomasivat, että lisäsisällön valikosta löytyy myös kahdeksas valinta, jossa tulee vain ”tulossa pian”.

Mitään kahdeksatta hautakammiota ei kuitenkaan ole julkistettu, ja hieman yllättäen viralliset tahot eivät myöskään suostu kommentoimaan asiaa. Kotaku raportoi, että Square Enix ei ole puhua pukahtanut aiheesta, vaikka toimittajat ovat kysyneet siitä jo kolmasti. Tomb Raiderin epäviralliselle foorumille onkin kuukausien saatossa syntynyt satojen sivujen keskustelu, jossa pelaajat spekuloivat kahdeksannan DLC:n kohtalosta.

Jos kyseessä olisi yksinkertaisesti virhe, olisivat kehittäjät varmaankin jo tehneet lopun jatkuvista DLC-huhuista. Nyt näyttää siltä, että kahdeksas hautakammio on ainakin ollut suunnitteilla tai ehkä sellainen on vielä tulossakin.

Jäämme odottamaan virallista tietoa ja mahdollisia julkistuksia. Shadow of the Tomb Raider on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Muropaketin uusimmat