Tuikitärkeä lisäys uusimpaan The Sims -peliin: Kissat pääsevät ajelemaan robotti-imurilla

09.11.2017 10:24 | Muropaketin toimitus

The Sims 4 saa huomenna Kissat ja koirat -laajennuksen, joka keskittyy nimensä mukaisesti lemmikkeihin. Pelaaja voi myös avata oman eläinklinikan.

Elämäsimulaattoreiden kuningas The Sims 4 (2014) saa huomenna uuden lisäosan, joka kantaa nimeä Kissat ja koirat. Kaikenkarvaisiin lemmikkeihin keskittyvä laajennus tuo peliin monia kissa- ja koirarotuja, sekä uusia ominaisuuksia.

Electronic Artsin tuoreessa blogikirjoituksessa kerrotaan, että kehittäjät harkitsivat pitkään kissojen ja koirien hallintaa: voiko pelaaja ohjata eläimiä suoraan, kuten The Sims 3:ssa (2009), vai ei, kuten tehtiin aikanaan The Sims 2:ssa (2004). Lopulta tekijät päätyivät siihen, että lemmikkejä ei voi ohjailla.

Kissat ja koirat -laajennuksessa on panostettu myös lemmikkien persoonallisuuksiin, jotka voivat kehittäjien mukaan vaihdella runsaasti. Lemmikkejä voi myös pukea erilaisiin asuihin, ja niiden kanssa voi leikkiä monilla esineillä. Kissat voivat lisäksi esimerkiksi ratsastaa robotti-imurilla.

Uusi laajennus tuo pelaajalle myös mahdollisuuden avata oman eläinklinikan. Lemmikit tarjoavat siis uuden yrityksen, jossa työskentelemällä pelihahmo voi ansaita elantonsa.

Kissat ja koirat -laajennus ilmestyy The Sims 4:lle huomenna, 10. marraskuuta. Alta näet laajennuksen trailerin.