Smalland on ”toisenlainen selviytymispeli” Kulti, kutistin kakarat -elokuvan hengessä

01.02.2018 14:02 | Muropaketin toimitus

Embu Gamesin pian Early Access -versiona julkaistava Smalland on selviytymispeli, joka perustuu kekseliääseen ideaan: pelihahmo on kutistettu pikkueläimiäkin pienemmäksi.

Muistatko kasarikomedian Kulti, kutistin kakarat? Elokuva ideana oli yksinkertaisesti, että päähenkilö onnistui vahingossa kutistamaan lapsena pienen pieniksi, ja nämä joutuivat seikkailemaan kirjaimellisesti ruohojuuritasolla.

Vaikka videopelejä ilmestyy vuosittain tuhansia, ei tätä kekseliästä ideaa ole vielä juuri nähty pelimaailmassa. Nyt Embu Games -studio korjaa virheen, ja he julkaisevat pian Early Access -version tulevasta pelistään Smalland.

Smalland on ”toisenlainen selviytymispeli”, jonka ideana todellakin on, että pelihahmo on mystisesti kutistettu suurin piirteein puun lehden kokoiseksi. Jopa oravat ja pikkulinnut ovat hänelle suuria saalistajia, joita kannattaa kavahtaa.

Siliconeran mukaan pelissä on tarkoituksena tutkia metsikköä uudesta perspektiivistä ja tietysti pysytellä hengissä. Sade, tuulenpuuskat ja kaikki eläimet ovat pelihahmolle vaaraksi, mutta onneksi seikkailuun voi lähteä myös yhdessä muiden pelaajien kanssa.

Smallandin Steam-sivun mukaan peli ilmestyy pian Early Access -versiona PC:lle. Alta näet pelin alpha-trailerin.

Muropaketin uusimmat