Uusimmat

SNES Classic Mini -retrokonsolin ominaisuuksia esitellään uusilla videoilla

25.08.2017 19:42 Muropaketin toimitus

SNES Classic Mini -konsolia esitellään uudessa mainoksessa ja GameSpotin tuoreella videolla. Konsoli sisältää lisäominaisuuksia, joita ei ollut viime vuonna julkaistussa NES Classic Minissä.

Nintendon kesällä julkistaman Super Nintendo Entertainment System Classic Mini -konsolin julkaisu lähenee, ja nyt konsolin käyttöjärjestelmää ja uusia ominaisuuksia esitellään ensimmäistä kertaa videoilla. Alta näet sekä Nintendon virallisen, retrohenkisen konsolimainoksen, sekä pelisivusto GameSpotin videon, joka antaa hyvän katsauksen konsolin käyttöjärjestelmään.

Videot paljastavat, että SNES Classic Mini sisältää joukon uusia ominaisuuksia, joita viime vuonna ilmestyneellä NES Classic Minillä ei nähty. Pelejä pystyy nyt mokan sattuessa kelaamaan taakse päin Rewind-ominaisuudella, ja omaa pelikuvaansa voi asettaa konsolin näytönsäästäjäksi.

SNES Classic Mini -retrokonsoli sisältää 21 peliä, ja se ilmestyy 29. syyskuuta. Konsolin kerrottiin jo kesällä olevan vuoden 2017 osalta loppuunmyyty, ja kuten aiemmin kerroimme, Nintendo Suomi totesi pian julkistuksen jälkeen, että konsolin tarjonta saattaa jäädä kysyntää pienemmäksi.