Sniper Elite -sarja saa jatkoa – sitä ennen tarjoillaan remasteria ja Switch-käännöstä

19.03.2019 15:58 Muropaketin toimitus

Rebellion-pelistudion johtaja on paljastanut, että Sniper Elite 5 on jo kehitteillä. Ennen sen julkaisua tullaan kuitenkin julkaisemaan remasteroitu versio sarjan aiemmasta pelistä, sekä käännös Nintendo Switchille.

Sniper Elite -pelit ovat pidettyjä historiallisia räiskintäpelejä, mutta edellisestä Sniper Elite 4:stä on jo vierähtänyt pari vuotta. Nyt Rebellion Developments -studion johtaja Jason Kingsley on Polygonin mukaan tarjonnut päivityksen pelisarjan tilanteesta.

Kingsley paljastaa tuoreella videolla, että sarja saa kuin saakin jatkoa täysin uuden pelin muodossa. Sniper Elite 5 on siis kehitteillä, mutta Kingsleyn mukaan projekti on hyvin varhaisessa vaiheessa, eikä pelistä tulla kuulemaan enempää ainakaan seuraavan vuoden aikana.

Ennen täysin uutta pelikokemusta tarjoillaan kuitenkin vanhaa uudessa kuosissa. Ensinnäkin, vuoden 2012 Sniper Elite V2 tullaan julkaisemaan remasteroituna versiona PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vielä tänä vuonna. Paketti tulee sisältämään myös kaiken pelille aikanaan julkaistun lisäsisällön.

Toiseksikin, Rebellion julkaisee myös Sniper Elite 3:sta kaikki laajennukset sisältävän Ultimate Edition -version Nintendo Switchille. Lisäksi kehitteillä on myös itsenäinen VR-peli, joka sijoittuu samaan konfliktiin kuin Sniper Elite 4. Myös Switch-käännöksen pitäisi ilmestyä vuonna 2019, mutta VR-projektin julkaisuajankohdasta ei ole tarkempaa tietoa.