UUSIMMAT

Sokealla pelaajalla huima tavoite: 10 000 tappoa Call of Duty: WWII -pelissä

01.08.2018 10:54 | Muropaketin toimitus

Tubettaja tj the blind gamer menestyy Call of Duty: WWII:ssa, vaikkei ole koskaan nähnyt peliä.

Verkkoräiskinnät ovat monille pelaajille kyllin haastavia sellaisenaan, mutta YouTube-käyttäjä tj the blind gamerilla on nimimerkkinsä mukaisesti ylimääräinen haaste ylitettävänä: hän on menettänyt kokonaan näkönsä. Tämä ei kuitenkaan estä kaveria pelaamasta aktiivisesti Call of Duty -pelejä.

Kotaku kertookin, että tubettaja tavoittelee parhaillaan 10 000 tapon rajapyykkiä viime vuonna ilmestyneessä Call of Duty: WWII:ssa. Tavoite ei suinkaan ole mahdoton, sillä pelaajalla on jo nyt koossa yli 7 600 tappoa.

Tj the blind gamer oli aktiivinen Call of Duty -pelaaja jo silloin, kun hän vielä pystyi näkemään. Menetettyään näkönsä kokonaan hän palasi kuitenkin uudelleen räiskintäpelien pariin ja opetteli pelaamaan luottaen kokonaan kuuloonsa.

Tubettajan mukaan monet pelien ominaisuudet voivat myös vahingossa tehdä pelaamisesta helpompaa näkövammaisille. Hän mainitsee esimerkiksi Call of Duty: Black Ops III:n (2015) Awareness ja Sixth Sense -kyvyt, jotka auttavat häntä paljon pelaamisessa.

Tj the blind gamerin pelaamista voi seurata hänen YouTube-kanavallaan, jossa hän vastailee myös moniin kysymyksiin pelaamisesta sokeana.