Sony korjaa aiempia lausuntojaan: ”Emme ole lopettamassa PlayStation 4 -pelien kehittämistä”

04.12.2020 16:20 | Muropaketin toimitus

PlayStation-johtaja Jim Ryan on kertonut, että Sony ei lopeta PlayStation 4 -pelien kehittämistä.

Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan on vakuutellut, ettei Sony aio hylätä PlayStation 4:ää, vaan sille tullaan jatkossakin kehittämään pelejä. Ryan sanoi, että Sony jatkaa noin sadan miljoonan PlayStation 4 -pelaajan palvelemista.

“Koemme, että vastuullamme on tuoda pelattavaa hyvin suurelle pelaajayhteisölle niin kauan, kuin sille on tarvetta. Se on oikea ja rationaalinen tapa toimia, mutta ajan myötä keskitymme enemmän PlayStation 5 -peleihin”, Ryan totesi.

Ryan on lausunnossaan ristiriitainen, sillä hän on aiemmin kertonut, että Sony pureutuu aina uuden konsolisukupolven peleihin, eikä niinkään vanhan konsolin tukemiseen. Lisäksi PlayStationin markkinointijohtaja Eric Lempel on sanonut, että esimerkiksi Insomniac-studio ei pysty täyttämään omia näkemyksiään tekemällä PlayStation 4 -pelejä, sillä kyseessä olisi täysin erilainen julkaisu, mitä lähdettiin tekemään.

”Uskomme siihen, että kun teemme valtavasti töitä sen eteen, jotta saamme uuden sukupolven konsolin markkinoille, tulee pelikehittäjien panostaa sellaisten uusien ominaisuuksien käyttämiseen, joita ei vanhasta konsolista löydy, Ryan sanoi.

Asiasta kertoo Exputer-sivusto.

Muropaketin uusimmat