Sony-pomo rauhoitteli faneja: ”PlayStation 5 -konsoleista ei ole puutetta julkaisussa”

18.09.2020 14:32 | Muropaketin toimitus

Sony-pomo Jim Ryan on rauhoittanut monia PlayStation 5 -faneja lupaamalla, että yhtiön uusinta konsolia saadaan julkaisuun myyntiin useampia yksiköitä kuin PS4:ää oli hyllyssä julkaisussa.

Taannoiset huhut väittivät yhtiön tuotannon takkuilleen haastavan järjestelmäpiirin vuoksi ja jäävän neljä miljoonaa yksikköä vajaaksi alkuperäistä suunnitelmasta. Sony kumosi väitteen nopeasti, ja nyt Ryan on vahvistanut Washington Postille, ettei PS5-konsoleista pitäisi olla puutetta julkaisussa.

PlayStation 4:ää myytiin ensimmäisen päivän aikana vuonna 2013 yli miljoona kappaletta, ja luku kipusi 2,1 miljoonaan ensimmäisen kahden viikon aikana. Viimeisimpien väitteiden mukaan Sonyn tavoitteena on tuottaa 15 miljoonaa PS5-konsolia maaliskuuhun 2021 mennessä, ja tästä pelkästään vuoden loppuun mennessä konsoleita olisi saatavilla maailmalla 10 miljoonaa kappaletta.

Sonyn kerrotaan myös käyttäneen toimituksessa nopeampaa lentoliikennettä laivojen sijaan, jotta konsolit saataisiin jälleenmyyjille ajoissa myyntiin.

Lue myös: PlayStation 5:n hinta ja julkaisupäivä paljastettiin

Muropaketin uusimmat