UUSIMMAT

Sony täsmensi: Suurin osa PlayStation 4 -peleistä toimii sittenkin PlayStation 5:llä – Xbox Series X laittaa silti paremmaksi

21.03.2020 12:10 | Muropaketin toimitus

Aiemmin Sonyn tiedotustilaisuudesta sai sellaisen kuvan, että vain noin sata PlayStation 4 -peliä toimisi PlayStation 5:llä. Nyt pelaajat voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä asia ei onneksi ole näin.

Sonyn mukaan Mark Cerny antoi vain pienen esimerkin pelatuimmista peleistä ja todellisuudessa Sony on jo testannut satoja PlayStation 4 -pelejä PlayStation 5:llä. Nykyisen arvion mukaan suurin osa yli 4000:sta PlayStation 4:lle julkaistusta pelistä toimii myös PlayStation 5:llä, ja konsolin tehojen vuoksi ne voivat toimia alkuperäistä korkeammalla ruudunpäivitysnopeudella tai resoluutiolla.

Siitä huolimatta Microsoft pääsi laittamaan vielä paremmaksi. Xbox Series X tuleen nimittäin tukemaan joka ikistä Xbox Onelle julkaistua peliä ongelmitta. Suuri osa peleistä pääsee hyötymään myös paremmista visuaaleista esimerkiksi HDR:n ja korkeamman resoluution muodossa, kertoo Eurogamer.

Muropaketin uusimmat