Uusimmat

Sony vahvisti: PlayStation-pelaajat voivat pian vaihtaa nimimerkkinsä

10.10.2018 18:59 Muropaketin toimitus

Sony ei ole vielä tähän mennessä mahdollistanut PlayStation Network -tunnuksen nimen vaihtamista. Pian jo yli vuosikymmenen odotettu toiminto on todellisuutta.

Sony perusti PlayStation Network -palvelunsa jo vuonna 2006, mutta tähän mennessä palvelu ei ole mahdollistanut oman nimimerkin vaihtamista. Siitä syystä monet pelaajat ovat ”jumissa” sellaisen nimimerkin takana, jonka nämä ovat saattaneet keksiä nuorempana ja joka ei välttämättä kuulosta yhtä hienolta enää nykyään.

Pian katumusta herättävän nimimerkin voi onneksi laittaa vaihtoon. Ensimmäinen vaihto on ilmainen, jonka jälkeen se maksaa 9,99 dollaria per kerta tai 4,99 dollari PS Plus -tilaajilta. Halutessaan vanhan nimimerkin voi säilyttää uuden rinnalla, jotta vanhat pelikaverit tunnistavat pelaajan.

Uusi nimimerkki toimii varmuudella kaikissa huhtikuun jälkeen julkaistuissa PlayStation 4 -peleissä. Sen pitäisi toimia myös vanhemmissa peleissä, mutta mikäli ongelmia ilmenee, voi nimimerkin vaihdoksen perua kerran ilmaiseksi, minkä pitäisi korjata ongelmat.

Sonyn mukaan vaihtopalvelua testataan valittujen betatestaajien kesken PlayStation Preview Programissa vielä tämän vuoden puolella. Kaikkien saataville ominaisuus saapuu ensi vuoden puolelella.