Uusimmat

Soul Calibur -tuottaja puolustelee sarjan paljastavia asuja – myöntää, että tuleva peli voi olla sarjan viimeinen

28.08.2018 10:31 Muropaketin toimitus

Lokakuussa ilmestyvä Soul Calibur VI saattaa tuottajan mukaan jäädä sarjan viimeiseksi, jos se ei menesty kylliksi.

Taistelupelisarja Soul Caliburilla on pitkä historia, mutta edellisestä pelistä on vierähtänyt jo kuusi vuotta aikaa. Nyt sarja on saamassa uuden osan lokakuussa ilmestyvän Soul Calibur VI:n myötä, mutta tuottaja Motohiro Okubo myöntää, että koko pelisarja oli ongelmissa.

”Se oli vaarassa kadota kokonaan”, Okubo kertoo DualShockersille. Hänen mukaansa vaati paljon aikaa, että julkaisija Bandai Namco saatiin suostumaan uuden pelin tekemiseen.

Okubo myös myöntää, että sarjan päivät ovat luetut, jos Soul Calibur VI ei menesty.

”En halua kiristää pelaajia sanomalla, että tämä voi olla viimeinen, mutta niin se vain on”, Okubo toteaa.

Samassa haastattelussa Okubo kommentoi myös niukkoja asuja, joita Soul Calibur -sarjan naishahmoilla riittää. Jopa seuraava Dead or Alive -peli on vähentänyt paljastavia taisteluasuja, mutta Soul Calibur näyttää jatkavan yhä tutulla linjalla. Okubo selittelee haastattelussa valintaa.

”Koska Soul Calibur -brändi on kriisissä, ja meillä ei ole mitään menetettävää, päätimme vain tehdä mitä haluamme”, Okubo sanoo.

”Emme kuitenkaan yritä erikseen tehdä hahmosta seksikästä”, kehittäjä jatkaa. ”Kun päätämme asuista, ajattelemme aina kuinka parhaiten kuvata hahmoa. Joskus se tarkoittaa vähemmän kangasta ja lopputuloksena hahmo on seksikkäämpi, mutta emme yritä tehdä peliä keskittyen seksikkäisiin hahmoihin.”

Soul Calibur VI ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 19. lokakuuta.